Briller til enhver lejlighed

Vi kan tilbyde alt inden for briller, hvad enten det er brillestel, brilleglas eller billige briller.

​Vi har de bedste og mest kendte mærker. Er der et brillemærke, som du er helt vild med, kan vi prøve at skaffe det til dig. Vi har et stort udvalg af briller, også de lidt anderledes brillestel. Vores Multilejeordning har gjort, at vi har en stor udskiftning af vores brillestel, da vores kunder har mange briller på samme tid, som de skifter imellem. Vi sætter vi en ære i, at der altid er nye stel på hylderne – også selvom du kommer i vores forretning flere gange årligt.

​Vælg de rigtige briller blandt et stort udvalg

Vores professionelle personale er uddannet til at hjælpe dig med at finde de briller, som passer perfekt til dig. Det vigtigste for os er, at du vil og bruger brillerne og er tilfredse med valget. Vi har et stort udvalg af kendte brilleglas, hvor vi har førende mærker som Carl Zeiss Vision, Essilor, Hoya og Rodenstock.

​Alene inden for flerstyrkebrilleglas har vi over 300 forskellige typer, som alle sammen kan sættes i samme brillestel.

​Vores dygtige medarbejdere rådgiver dig.

Når du skal vælge det rigtige brilleglas, kræver det stor tillid til din optiker. Der er stor forskel på pris og kvalitet blandt de mange forskellige brilleglas, og dermed også på, hvad der passer lige netop til dine behov. Hos os kan vi rådgive dig om valg af briller og brilleglas helt ud fra dine egne specifikke behov, krav og ønsker.

Synsprøve inden du køber dine nye briller

Vi starter altid vores rådgivning om briller og brilleglas med en synsprøve, så send os en e-mail i Søndersø på kontakt@jmoptik.dk eller til butikken i Odense på odense@jmoptik.dk og bestil din synsprøve. I e-mailen skal du skrive hvilken dag og tidspunkt, der passer dig bedst, samt dit telefonnummer, så vi kan kontakte dig.

​Du er også velkommen til at ringe på 64 89 18 18 og bestille en tid.