Solbriller i alle prisklasser

Jm Optik har et bredt udvalg af designsolbriller i alle prisklasser. Kom ind i butikken og bliv inspireret.

​Vi har f.eks. de nye lækre modeller fra Rayban, Tom Ford, Prada, Hugo Boss, Nike og mange flere.

​Kom forbi vores butikker og se vores udvalg eller kontakt os på tlf. 64 89 18 18.

Brands kan variere fra butik til butik

Udvalget af brands vi forhandler kan variere mellem butikkerne. Ring derfor til os for at høre nærmere om hvilke brands vi fører i de enkelte butikker.

Solbriller med styrke i høj kvalitet

Hos JM Optik sælger vi solbriller med styrke, der er det perfekte valg, hvis du ønsker et skarpt syn samtidigt med, at du er beskyttet mod solens skarpe stråler.

​Fordele ved solbriller med styrke

Der er mange fordele ved at købe en solbrille med styrke. En fordel er, at du kan se bedre i trafikken, hvilket er vigtigt. Det kan til tider være svært at se, når solen skinner. Solbrillen kan også have fordele i privaten, da du nu kan læse en god bog udenfor uden at blive generet af solens skarpe stråler.

Design dine egne solbriller

Du har frit valg på alle hylder mellem vores store udvalg af solbriller med styrke. Når du har valgt den rigtige model, kan du få solglasset med den styrke, som du ønsker. Ligesom med almindelige briller kan du få enkelt- eller flerstyrke glas. Efterfølgende har du også mulighed for at vælge farve på glassene. Du får hermed lov til at sætte dit eget personlige præg på dine nye, smarte solbriller.

​Du er velkommen til at komme ned og besøge os i vores butikker, ellers kan du kontakte os på telefon 64 89 18 18 eller sende e-mail til os i Søndersø på kontakt@jmoptik.dk eller til butikken i Odense på odense@jmoptik.dk.