Brilleleje – når du ikke kan nøjes med ét par

Brilleleje er en smart måde, hvor du nemt kan skifte mellem flere forskellige briller uden at betale flere tusinde kroner hver gang. Vi har den bedste og billigste brilleleje i Danmark. Du kan leje alle de briller, du vil.

​Med vores brilleleje bliver alle brillerne leveret inklusiv kvalitetsbrilleglas med superrefleksbehandling og hærdning eller solfarve til en fantastisk pris samtidigt med, at du kan glæde dig over at have forskellige briller til samme lave månedlige leje.

​For hvert par, du vil leje, betaler du et startgebyr fra 400 kroner for briller med enkeltstyrkeglas og fra 900 kr. for briller med flerstyrkeglas. Den månedlige brilleleje er på kun 135 kr. for enkeltstyrkeglas og 235 kr. for flerstyrkeglas. Månedslejen er et fast beløb, som ikke ændrer sig, uanset om du lejer en enkelt brille eller 10 forskellige.

​Billig brilleleje med brillesikring

De første 24 måneder af Multilejeabonnementet er fast. Hvis du ikke er interesseret i brilleleje efter de 24 måneder, kan du opsige abonnementet med en måneds varsel. Hver gang du starter et par nye lejebriller op, betaler du en startpris. Startprisen er et engangsbeløb, som du betaler ved kassen ved din bestilling af din nye brille.

Hvad enten det er kvalitetsstel eller flerstyrkebriller, som du søger, så har vi løsningen til dig igennem vores smarte brilleleje. Alle Multilejebriller har en brillesikring, der dækker ved skade og styrkeskift.

​Kom forbi vores butik i Søndersø og se vores store udvalg i brilleleje. Vi har igennem mange år serviceret kunder fra hele Fyn og omegn. Hvis du er interesseret i vores brilleleje, så kom ned i butikken eller kontakt os på telefon 64 89 18 18 eller e-mail kontakt@jmoptik.dk eller odense@jmoptik.dk.

​Husk også, at du med vores brilleleje automatisk har en brillesikring der dækker alle former for skader med en lav egenbetaling.

Få gratis briller ved at henvise kunder til os

Hvis du er Multilejekunde hos os i dag, så tilbyder vi at tilføje en gratis brille til din aftale, for hver ny kunde du henviser til os. Det eneste du skal gøre er at downloade og udfylde vores henvisningskupon, som de kunder du henviser, så skal tage med ind i forretningen. Når en ny kunde, du har henvist, har indgået aftale om brilleleje med os, så noterer vi at du har ret til at tilføje en gratis brille til dit Multilejeabonnement.

Download henvisningskuponnen her

Kuponnen kan naturligvis også udleveres i forretningen.

Alle kan have glæde af at Multileje deres briller

Vi ser alt for mange der går med for gamle og ridsede briller. Synet ændrer sig typisk hvert andet år, så det kan være en fordel kunne at Multileje, så du kan skifte briller uden store omkostninger.

Alle Multilejebriller har en brillesikring, der dækker ved skade og styrkeskift, mod en meget lille egenbetaling, og hvor din egen forsikring ikke dækker skaden.

Tit går vi alt for længe med brillerne fordi tiden flyver om ørerne på os, og så glemmer vi os selv lidt. Nogen synes måske også, at man skal gå med sine briller indtil de ikke længere kan hænge sammen, mens andre vil sige, at brillerne skal holde mange år fordi de har været meget dyre.

​Gå ikke på kompromis med kvaliteten!

Vi synes, det er en lidt kedelig tendens at man begynder at gå på kompromis med kvaliteten, og vælger discount brillestel og glas, for at få råd til at skifte lidt oftere.

Netop her er Multileje det rette valg, for i ALLE Multileje briller sætter vi mærkevare- kvalitetsglas i, og det samme gælder for vores brillestel.

Husk, det koster kun fra 900 kr. at starte en Multileje brille inkl. flerstyrke mærkevare brilleglas fra f.eks. Hoya eller Zeiss. Til sammenligning koster den samme brille ca. 6000 kr. i vejl. udsalgspris.

Så Multileje er IKKE kun for unge modebeviste, der vil have mange briller og kun betale leje for ét par.

​Multileje er for alle der under sine øjne og sig selv det bedste!

Hvis du stadig ikke er overbevist om at Multileje er noget for dig, så kan du selvfølgelig købe din brille på helt sædvanlig vis, med prisgaranti, eller købe dine briller på almindelig brilleabonnement , hvor du selv vælger om du vil betale dine briller over 12 eller 24 måneder, helt uden renter, gebyrer, eller udbetaling.

​Hos Jm optik er valget helt dit.