Kontaktlinser – få professionel rådgivning

Hvis du ikke er interesseret i at gå med briller til hverdag, så er kontaktlinser en smart erstatning. Vi vejleder altid vores kunder i det bedste valg af linser og betalingsordning. Vi sælger billige kontaktlinser igennem vores serviceordning.

​Leje af kontaktlinser i højeste kvalitet

Vi har billige kontaktlinser til top kvalitet. Vores serviceordning, fungerer på samme måde som vores Multileje på briller, hvor du betaler et fast månedligt beløb på 85 kr. om måneden.

Udover det faste, lave månedlige beløb, så betaler du kun en lav nettopris for de kontaktlinser, som du henter i butikken. Du bestemmer selv, hvor mange linser som du vil have liggende, og om du vil skifte mellem forskellige linsetyper.

Du opnår en rabat på 60 kr. pr. måned, hvis du har både Multileje på briller og serviceordning på linser.

​Hvis du ikke er interesseret i vores fleksible ordning, sælger vi også kontaktlinser som et almindeligt linseabonnement, hvis du foretrækker dette. Vi kan finde den ordning, som passer bedst til dig og dine behov.

​Den bedste betjening og rådgivning

Vi kan hjælpe og rådgive dig om de forskellige valgmuligheder, der er i forbindelse med valg af linser. Vores optikerforretning dækker alles behov, da vi fører alle mærker i kontaktlinser og vi kan tilbyde korrektion af ethvert synsproblem, herunder multifocale linser, som kan være et alternativ til flerstyrkebriller.

Vi sørger altid for god og personlig betjening. JM Optik i Søndersø har igennem mange år serviceret kunder fra hele Fyn og omegn.

Kig forbi vores forretning og hør mere om vores kontaktlinser

Er du interesseret i vores forskellige tilbud på kontaktlinser, så kom ind og besøg butikken i Søndersø eller Odense, så vi kan vejlede og rådgive dig om de forskellige valgmuligheder, du har.

​Du kan også kontakte os på telefon 64 89 18 18 eller email:

Odense: odense@jmoptik.dk
Søndersø: kontakt@jmoptik.dk