Alle kan have glæde af at Multileje deres briller

Vi ser alt for mange der går med for gamle og ridsede briller. Synet ændrer sig typisk hvert andet år, så det kan være en fordel kunne at Multileje, så du kan skifte briller uden store omkostninger.

Alle Multilejebriller har en brillesikring, der dækker ved skade og styrkeskift, mod en meget lille selvrisiko, og hvor din egen forsikring ikke dækker skaden.

Tit går vi alt for længe med brillerne fordi tiden flyver om ørerne på os, og så glemmer vi os selv lidt. Nogen synes måske også, at man skal gå med sine briller indtil de ikke længere kan hænge sammen, mens andre vil sige, at brillerne skal holde mange år fordi de har været meget dyre.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten!

Vi synes, det er en lidt kedelig tendens at man begynder at gå på kompromis med kvaliteten, og vælger discount brillestel og glas, for at få råd til at skifte lidt oftere.

Netop her er Multileje det rette valg, for i ALLE Multileje briller sætter vi vores meget høje mærkevare- kvalitetsglas i, og det samme gælder for vores brillestel.

Husk, det koster kun fra 900 kr. at starte en Multileje brille i MEGET høj kvalitet inkl. flerstyrke mærkevare brilleglas fra f.eks. Zeiss eller lign. Til samligning koster den samme brille ca. 6000 kr. i vejl. udsalgspris.

Så Multileje er IKKE kun for unge modebeviste, der vil have mange briller og kun betale leje for et par.

Multileje er for alle der under sine øjne og sig selv det bedste!

Hvis du stadig ikke er overbevist om at Multileje er noget for dig, så kan du selvfølgelig købe din brille på helt sædvanlig vis, med prisgaranti, eller købe dine briller på almindelig brilleabonnement , hvor du selv vælger om du vil betale dine briller over 12 eller 24 måneder, helt uden renter, gebyrer, eller udbetaling.

Hos Jm optik er valget helt dit.