Multileje

Brilleleje – når du ikke kan nøjes med ét par

Brilleleje er en smart måde, hvor du nemt kan skifte mellem flere forskellige briller uden at betale flere tusinde kroner hver gang. Vi har den bedste og billigste brilleleje i Danmark. Du kan leje alle de briller, du vil.

​Med vores brilleleje bliver alle brillerne leveret inklusiv kvalitetsbrilleglas med superrefleksbehandling og hærdning eller solfarve til en fantastisk pris samtidigt med, at du kan glæde dig over at have forskellige briller til samme lave månedlige leje.

​For hvert par, du vil leje, betaler du et startgebyr fra 400 kroner for briller med enkeltstyrkeglas og fra 900 kr. for briller med flerstyrkeglas. Den månedlige brilleleje er på kun 125 kroner for enkeltstyrkeglas og 225 kroner for flerstyrkeglas.

 

​Et smart og unikt system

Vores multilejesystem er en unik måde at leje briller på. Brilleleje er egnet til dig, som gerne vil have mere end et par på samme tid. Månedslejen er et fast beløb, som ikke ændrer sig, uanset om du lejer en enkelt brille eller 10 forskellige.

 

​Billig brilleleje med brillesikring

De første 24 måneder af multilejeabonnementet er fast. Hvis du ikke er interesseret i brilleleje efter de 24 måneder, kan du opsige abonnementet med en måneds varsel. Hver gang du starter et par nye lejebriller op, betaler du en startpris. Startprisen er et engangsbeløb, som du betaler ved kassen ved din bestilling af din nye brille.

Hvad enten det er kvalitetsstel eller flerstyrkebriller, som du søger, så har vi løsningen til dig igennem vores smarte brilleleje. Alle multilejebriller har en brillesikring, der dækker ved skade og styrkeskift.

​Kom forbi vores butik i Søndersø og se vores store udvalg i brilleleje. Vi har igennem mange år serviceret kunder fra hele Fyn og omegn. Hvis du er interesseret i vores brilleleje, så kom ned i butikken eller kontakt os på telefon

64 89 18 18 eller e-mail kontakt@jmoptik.dk.

​Husk også, at du med vores brilleleje automatisk har en brillesikring der dækker alle former for skader med en lav selvrisiko.

 

Få gratis briller ved at henvise kunder til os

Hvis du er multilejekunde hos os i dag, så tilbyder vi at tilføje en gratis brille til din aftale, for hver ny kunde du henviser til os. Det eneste du skal gøre er at downloade og udfylde vores henvisningskupon, som de kunder du henviser, så skal tage med ind i forretningen. Når en ny kunde, du har henvist, har indgået aftale om brilleleje med os, så noterer vi at du har ret til at tilføje en gratis brille til dit multilejeabonnement.

Download henvisningskuponnen her

Kuponnen kan naturligvis også udleveres i forretningen,