Multileje

Brilleleje – når du ikke kan nøjes med ét par

Brilleleje er en smart måde, hvor du nemt kan skifte mellem flere forskellige briller uden at betale flere tusinde kroner hver gang. Vi har den bedste og billigste brilleleje i Danmark. Du kan leje alle de briller, du vil.

​Med vores brilleleje bliver alle brillerne leveret inklusiv kvalitetsbrilleglas med superrefleksbehandling og hærdning eller solfarve til en fantastisk pris samtidigt med, at du kan glæde dig over at have forskellige briller til samme lave månedlige leje.

​For hvert par, du vil leje, betaler du et startgebyr fra 400 kroner for briller med enkeltstyrkeglas og fra 900 kr. for briller med flerstyrkeglas. Den månedlige brilleleje er på kun 125 kr. for enkeltstyrkeglas og 225 kr. for flerstyrkeglas.

 

​Et smart og unikt system

Vores multilejesystem er en unik måde at leje briller på. Brilleleje er egnet til dig, som gerne vil have mere end et par på samme tid. Månedslejen er et fast beløb, som ikke ændrer sig, uanset om du lejer en enkelt brille eller 10 forskellige.

 

​Billig brilleleje med brillesikring

De første 24 måneder af multilejeabonnementet er fast. Hvis du ikke er interesseret i brilleleje efter de 24 måneder, kan du opsige abonnementet med en måneds varsel. Hver gang du starter et par nye lejebriller op, betaler du en startpris. Startprisen er et engangsbeløb, som du betaler ved kassen ved din bestilling af din nye brille.

Hvad enten det er kvalitetsstel eller flerstyrkebriller, som du søger, så har vi løsningen til dig igennem vores smarte brilleleje. Alle multilejebriller har en brillesikring, der dækker ved skade og styrkeskift.

​Kom forbi vores butik i Søndersø og se vores store udvalg i brilleleje. Vi har igennem mange år serviceret kunder fra hele Fyn og omegn. Hvis du er interesseret i vores brilleleje, så kom ned i butikken eller kontakt os på telefon

64 89 18 18 eller e-mail kontakt@jmoptik.dk.

​Husk også, at du med vores brilleleje automatisk har en brillesikring der dækker alle former for skader med en lav selvrisiko.

Få gratis briller ved at henvise kunder til os

Hvis du er multilejekunde hos os i dag, så tilbyder vi at tilføje en gratis brille til din aftale, for hver ny kunde du henviser til os. Det eneste du skal gøre er at downloade og udfylde vores henvisningskupon, som de kunder du henviser, så skal tage med ind i forretningen. Når en ny kunde, du har henvist, har indgået aftale om brilleleje med os, så noterer vi at du har ret til at tilføje en gratis brille til dit multilejeabonnement.

Download henvisningskuponnen her

Kuponnen kan naturligvis også udleveres i forretningen.

Alle kan have glæde af at multileje deres briller

Vi ser alt for mange der går med for gamle og ridsede briller. Synet ændrer sig typisk hvert andet år, så det kan være en fordel kunne at multileje, så du kan skifte briller uden store omkostninger.

Alle multilejebriller har en brillesikring, der dækker ved skade og styrkeskift, mod en meget lille selvrisiko, og hvor din egen forsikring ikke dækker skaden.

Tit går vi alt for længe med brillerne fordi tiden flyver om ørerne på os, og så glemmer vi os selv lidt. Nogen synes måske også, at man skal gå med sine briller indtil de ikke længere kan hænge sammen, mens andre vil sige, at brillerne skal holde mange år fordi de har været meget dyre.

 

​Gå ikke på kompromis med kvaliteten!

Vi synes, det er en lidt kedelig tendens at man begynder at gå på kompromis med kvaliteten, og vælger discount brillestel og glas, for at få råd til at skifte lidt oftere.

Netop her er multileje det rette valg, for i ALLE Multileje briller sætter vi vores meget høje mærkevare- kvalitetsglas i, og det samme gælder for vores brillestel.

Husk, det koster kun fra 900 kr. at starte en multileje brille i MEGET høj kvalitet inkl. flerstyrke mærkevare brilleglas fra f.eks. Zeiss eller lign. Til samligning koster den samme brille ca. 6000 kr. i vejl. Udsalgspris.

Så Multileje er IKKE kun for unge modebeviste, der vil have mange briller og kun betale leje for et par.

​Multileje er for alle der under sine øjne og sig selv det bedste!

Hvis du stadig ikke er overbevist om at multileje er noget for dig, så kan du selvfølgelig købe din brille på helt sædvanlig vis, med prisgaranti, eller købe dine briller på almindelig brilleabonnement , hvor du selv vælger om du vil betale dine briller over 12 eller 24 måneder, helt uden renter, gebyrer, eller udbetaling.

​Hos Jm optik er valget helt dit.

Den modebevidste

Briller der passer til din stil

Er du typen, som ikke kan nøjes med et par sko til sommer og et par sko til vinter, så vil du sikkert også gerne have at dine briller matcher resten af din påklædning – de sidder jo trods alt lige midt i ansigtet.

Med Multileje kan du have ligeså mange forskellige sæt briller og solbriller med styrke, som du ønsker – og du betaler kun månedlig leje for ét par.

Ud over den månedlige leje, som er på 125 kr. for enkeltstyrkeglas og 225 kr. for flerstyrkeglas, betaler du kun et startgebyr fra 400 kr. eller fra 900 kr. for hvert par briller med henholdsvis enkeltstyrke eller flerstyrkeglas – altså noget mindre end du betaler for et par nye kvalitetssko.

Læs mere om betingelserne for Multileje her.

Den fornuftige

Vær sikker på ikke at stå uden briller

Multileje er blandt andet til dig der gerne vil have et par ekstra briller, og et par solbriller med styrke.

F.eks. vil det være lidt ærgerligt at få ødelagt sin ferie på grund af et par ødelagte briller.

Med Multileje er det let at få råd til at have ekstra briller – du betaler altid kun leje for ét par briller, uanset hvor mange par du har til rådighed.

Læs mere om betingelserne for Multileje her.

Til kontoret

Briller til kontoret

Arbejder du på kontor, og har mange timer foran skærmen, har du muligvis også brug for et par briller, der er særlig tilpasset til dette – f.eks. med en anden styrke, der passer til den afstand du har til din computerskærm.

Hvis du har et udadvendt job har du måske ikke lyst til at have de samme briller på hver dag?

Med Multileje får du let råd til at have briller med forskellig styrke – eller briller med forskelligt design, der passer til din stil.

Du betaler nemlig altid kun månedlig leje for ét par briller, uanset hvor mange par du har til rådighed. Ud over den månedlige leje er der et startgebyr for hvert par briller, du vil have til rådighed.

Læs mere om vilkårene for Multileje her.

Til det udsatte job

Briller til det udsatte job

Har du et job, hvor dine briller er meget udsatte, kan det være praktisk at have et par briller at skifte til når du kommer hjem fra arbejde. Måske stiller dit job også særlige krav til dine briller, så du er tvunget til at have flere par.

Med Multileje er det let at få råd til at have separate briller til job og fritid, da du altid kun betaler den månedlige leje for ét par briller, uanset hvor mange du har til rådighed.

For hvert par briller, du vil leje, betaler du et startgebyr på 400 kr. for enkeltstyrkeglas og 900 kr. for flerstyrkeglas. Den månedlige leje er på kun 125 kr. for enkeltstyrkeglas og 225 kr. for flerstyrkeglas.

Husk også, at med Multileje har du automatisk en brillesikring der dækker ALLE former for skader, med en meget lille selvrisiko – så du kan også have gode briller på når du er på arbejde, uden at bekymre dig om eventuelle skader.

​Læs mere om vilkårene for Multileje her.​

Sportsudøveren

Briller til sport og anden fysisk aktivitet

Dyrker du sport med hård fysisk aktivitet, kan dine briller let komme til skade. Samtidig kan der også være forskellige ønsker til brillens udformning når du skal være fysisk aktiv.

Med Multileje er det let at få råd til at have briller til sport, arbejde, fritid og andre aktiviteter. Du betaler altid kun leje for ét par briller, uanset hvor mange du har til rådighed.

Læs mere om betingelserne for Multileje her.

Til børn

Briller til børn

Vi ved alle at børn skal have lov til at opføre sig som børn, så det kan være meget hårdt ved brillerne.

Der er også mange børn der har meget høje styrker i brilleglassene, og det vil derfor være praktisk at have et eller to par ekstra briller, hvis uheldet skulle være ude.

Børn har ofte behov for at skifte styrke i deres briller, og det er vigtigt, at vi som forældre lytter til, og observerer vores børn, så vi kan være opmærksomme på om de har behov for at skifte styrke i brillerne. En brille med forkert styrke kan hæmme dit barns indlæring i skolen.

Med Multileje er det let at få råd til at imødekomme dine børns skiftende behov for briller – du betaler altid kun månedlig leje for ét par briller, og en lav startpris for hvert par du har til rådighed.

Læs mere om vilkårene for Multileje her.