Vægter du den gode kundeoplevelse højt? Kan du bidrage med højt humør, højt arbejdsmoral, og er du en teamplayer? Sa vil vi meget gerne modtage din ansøgning.

Vi er en optikerforretning, kendt for vores unikke Multileje. Vi er beliggende i Søndersø på Nordfyn - kun 20 min kørsel fra Odense centrum. Da vi har forrygende travlt, derfor søger vi nu to optometrister. Vi har desuden en butik i Odense, som vi arbejder tæt sammen med.

Som optometrist vil dit job bestå i

  • Behandling af myopi hos børn
  • Synstests
  • Salg
  • Arbeide med mærkevarer indenfor både stel, glas og kontaktlinser
  • At følge kunden igennem hele processen fra synsprøve til udlevering af brillen
  • Vores unikke Multileje

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med et godt arbejdsmiljø

Du indgår i et super team med 12 kollegaer. Vi arbejder udelukkende med kendte mærkevarer, og du vil komme til at arbejde med vores unikke Multileje koncept. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, og desuden har vi frokostordning. Vi har lukket om mandagen og der er ingen lange dage. Sidste år blev vi nomineret til Nordfyns bedste virksomhed, en titel vi er meget stolte af. I JM Optik vægter vi højt at der er et godt sammenhold blandt vores ansatte, derfor afholder vi en masse sjove firma-arrangementer hvor vi mødes i de to butikker. Vi er beliggende kun 20 min kørsel fra Odense centrum, og med gratis parkering lige foran døren er du pa ingen tid fremme his du kommer fra Odense.

Kan du se dig selv hos os?

Så send en ansøgning via mail med titlen "Jobansøgning Søndersø" til Steen Mortensen, Indehaver: steen@jmoptik.dk, tlf.: 40 29 29 18.

Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet de rigtige kandidater. Sa skynd dig at sende os din ansøgning - vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os her: www.imoptik.dk.